U trendu

Pešić: Tri boda protiv Kelna mnogo znače

Fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Pešić rekao je da ekipa još nije svesna šta je napravila, posle pobede protiv Kelna u Ligi Evropa, ali i da je njegovu ekipu u večerašnjoj utakmici „pogledao bog“.

„Došli smo po tri boda, znam da glupo zvuči, ali verujemo u sebe. Mislim da nismo svesni šta smo napravili. Nismo završili posao, ali ova tri boda mnogo znače za dalji tok grupne faze. Mora sve još da se slegne, presrećan sam“, rekao je Pešić novinarima u Kelnu.

Fudbaleri Zvezde pobedili su Keln sa 1:0 golom Ričmonda Boaćija i ostvarili prvu pobedu u Grupi H. Crveno-beli su drugi u grupi sa četiri boda, dva manje od Arsenala, tri više od BATE Borisova i četiri od Kelna.

U trećem kolu 19. oktobra Zvezda će dočekati Arsenal.

„Arsenal zvuči zastrašujuće ali borićemo se“, dodao je Pešić.

Govoreći o večerašnjoj utakmici, Pešić je rekao da se Zvezda žestoko branila u poslednjih 25 minuta i da nikada nije bila u takvoj situaciji.

„Protiv Krasnodara smo bili u takvoj situaciji ali u poslednjih 10 minuta, ali ovde smo se poslednjh 25 minuta branili na 20 metara od našeg gola, izdržali smo pritisak. Bog nas je pogledao, imali su tri stative, sreća prati hrabre“, naveo je on.

Fudbaler Zvezde Damjan Le Talek rekao je da je srećan zbog pobede.

„Igrali smo dobro u prvom poluvremenu, pokazali smo da možemo da igramo fudbal. U drugom delu je bilo mnogo teže jer su nas pritisli, ali ostali smo čvrsti, bili smo čvrsti u odbrani, srećan sam“, rekao je on.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.