U trendu

Petoro srpskih tenisera sutra na Ju Es openu

Prvog dana takmičenja na poslednjem ovosezonskom grend slem turniru, Otvorenom prvenstvu SAD u Njujorku, mečeve prvog kola će između ostalih, igrati i petoro srpskih tenisera.

Ana Ivanović će 17.00 časova na stadionu Artur Eš igrati protiv slovačke teniserke Dominike Cibulkove. Posle njih na teren izlaze domaća teniserka Venus Vilijams i Monika Puig iz Portorika, a po završetku tog meča počeće duel prvog igrača sveta Novaka Đokovića i Brazilca Žoaa Souze.

Od 17.00 časova počinje duel Bojane Jovanovski i Lare Aruabarene iz Španije, a taj meč igra se na terenu broj 16. Posle njih na teren izlaze Španac Pablo Anduhar i Tejmuraz Gabašvili iz Rusije, a zatim će Filip Krajinović igrati protiv Kolumbijca Alehandra Gonzalesa.

Jelena Janković će u prvom kolu igrati protiv Francuskinje Osean Dodin. Taj meč je drugi na programu terena broj 13, na kome takmičenje počinje od 17.00 časova.

Odbranu šampionskih titula počeće Amerikanka Serena Vilijams i Marin Čilić iz Hrvatske. Vilijams će igrati protiv Ruskinje Vitalije Djatčenko, a Čilić protiv Argentinca Gvida Pelje.

Sutra će na teren i Rafael Nadal koji takmičenje na Ju Es openu počinje duelom sa Bornom Ćorićem iz Hrvatske, kao i Ruskinja Marija Šarapova, čija će protivnica biti Australijanka Darja Gavrilova.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.