U trendu

Petrić pred Mladost GAT: Mi se pitamo, ne sme da bude opuštanja

BEOGRAD – Spremni smo, ulazimo polako u ritam četvrtak-nedelja i nadamo se da ćemo što duže da ostanemo u tom ritmu. Mi se pitamo, ali ne sme da bude opuštanja“, izjavio je trener fudbalera Partizana Gordan Petrić uoči utakmice protiv Mladosti GAT.

Crno-beli sutra od 18.30 sati dočekuju Novosađane u utakmici 21. kola Superlige.

„Moja prva utakmica na klupi Partizana bila je protiv Mladosti. Pobedili smo golom Markovića u 95. minutu i mislim da je to prekretnica sezone. Od tog duela Mladost je promenila 15 igrača, samo dva su ostala. Sve su to iskusni igrači koji mogu da iznenade“, rekao je Petrić na konferenciji za medije.

Trener crno-belih dodao je da nema kadrovskih problema, a da u ekipi neće biti Hamidu Traore, koji je otputovao u Tursku kako bi „doveo porodicu na sigurno“.

Petrić se prokomentarisao i predstojeće izbore za predsednika Fudbalskog saveza Srbije.

„Kad sam 2009. predložio da Peđa Mijatović bude potpredsednik Partizana jedan od članova Upravnog odbora mi je rekao da ne može tako i da moram da lobiram. Ako moram da lobiram za Peđu onda stvarno. Isto tako i sad, ako mora da se lobira za Nemanju Vidića, onda sa nama nešto nije u redu“, izjavio je Petrić.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.