U trendu

Pioli: Zaslužili smo da prođemo dalje, idemo korak po korak

LONDON – Trener fudbalera Milana Stefano Pioli izjavio je da smatra da je njegov klub zasluženo izborio plasman u četvrtfinale Lige šampiona, prenose italijanski mediji.

Milan je posle 11 godina izborio plasman u četvrtfinale Lige šampiona, pošto je u osmini finala najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja eliminisao Totenhem. Šampion Italije je u prvom meču slavio 1:0, a sinoć u Londonu u revanšu nije bilo golova.

„Znali smo da će da bude teško, ali uspeli smo. Tražio sam od igrača da pokažu karakter. Nismo odustali i zaslužili smo da prođemo dalje. Moramo uvek da idemo korak po korak. Stigli smo do četvrfinala LŠ, videćemo šta će da bude na žrebu“, rekao je Pioli.

Žreb četvrtfinala i polufinala Lige šampiona biće održan 17. marta.

„Zaslužili smo ovaj rezultat, prošli smo dalje iako smo mogli da postignemo više golova na ova dva meča. Pokazali smo kvalitet i duh. Mogli smo i da pobedimo. Ali, i ovo je sjajan rezultat. Rekao sam igračima da zaslužujemo da igramo u Ligi šampiona, želeli smo da se pokažemo u dobrom izdanju“, rekao je napadač Milana Olivije Žiru.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.