U trendu

Plavšić: Došao sam u najveći klub u Srbiji

Poslednje pojačanje Crvene zvezde Srđan Plavšić rekao je da mu je velika čast što će zaigrati za crveno-bele i nositi dres, kako je naveo, najvećeg kluba u Srbiji.

„Velika mi je čast što sam ovde. Zvezda je za mene najveći klub i velika mi je želja bila da dođem. Pregovovori su završeni i jedva čekam da zaigram. Daću sve od sebe da ispunim očekivanja“, rekao je Plavšić na promociji na stadionu Rajko Mitić.

Doskorašnji vezista subotičkog Spartaka je istakao da se nada da će debitovati u sutrašnjoj utakmici sa Čukaričkim.

„Nadam se, ako sve bude u redu sa papirima, da ću debitovati uskoro jedva čekam da istrčim na teren. Što se tiče pozicije u timu, najbolje se snalazim iza napadača i po krilu“, rekao je Plavšić, koji je potpisao trogodišnjui ugovor.

Sportski direktor Zvezde Blažo Raosavljević istakao je da je zadovoljan dolaskom Plavšića, ali i da očekuje još promena u ekipi u oba pravca.

„Ostale su samo formalnosti oko potpisa Donalda. On bi trebalo da dođe na pozajmicu do kraja sezone, a ukoliko odigra dobro aktiviraćemo klauzulu i otkupićemo njegov ugovor. Sa druge strane, Vukan Savićević je otišao na pregovore sa Slovanom i ako sve bude u redu postaće njegov član. Nismo završili sa transferima, biće verovatno i dolazaka i odlazaka“, zaključio je Raosavljević.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.