Plavšić: Uželeli smo se utakmica, zaslužujemo titulu

Fudbaler Crvene zvezde Srđan Plavšić izjavio je da se ekipa uželela takmičarskih utakmica i da jedva čeka da nastavi pobedonosni niz i osvoji titulu.

“Nadam se da ćemo pobediti Mladost na startu, a nakon toga nas čeka derbi. Mislim da zaslužujemo da budemo prvaci, zbog svega što smo do sada pokazali. Želja svih nas je da nastavimo sa dobrim igrama”, rekao je mladi reprezentativac za zvanični sajt kluba.

Plavšić, koji je tokom jesenjeg dela sezone imao nekoliko spektakularnih partija, posebno protiv Partizana, ističe da je dobro što je konkurencija za mesto u timu pojačana.

“Želeli smo da odemo u toplije krajeve kako bismo se bolje spremili. Ostala su nam još tri-četiri dana za neke taktičke stvar. Uslovi na Kipru su izvanredni, kako vremenski tako i ovi za treniranje. Došla su pojačanja i sada imamo kompletan tim. Konkurencija je jaka, što je dobro, svako se bori za mesto u timu. Moje je da treniram i ko bude najviše pokazao – igraće”, ističe Plavšić, uz konstatacija da se navikao da je “najniži u timu” i da mu je često prednost na terenu.

(Tanjug)

Ostavite komentar