U trendu

Pobeda Totenhema za četvrto mesto na tabeli Premijer lige

Fudbaleri Totenhema pobedili su danas na svom terenu u Londonu Barnli sa 1:0, u utakmici pretposlednjeg 37. kola Premijer lige i popeli se na četvrto mesto na tabeli.

Jedini gol postigao je Hari Kejn u osmom minutu nadoknade prvog poluvremena iz jedanaesterca.

Penal je dosudjen posle upotrebe VAR tehnologije, kada je sudija Kevin Frend presudio da je Ešli Barns igrao rukom u kaznenom prostoru posle pokušaja Davinsona Sančesa.

Pre gola Totenhem je imao nekoliko prilika za gol, pre svih Kejn i Son Hjun Min, a sa druge strane najbolju priliku imao je Maksvel Korne, ali je golman domaćih dobro odbranio.

Londonska ekipa imala je nekoliko prilika i u nastavku, ponovo preko Sona i Kejna, a najbolju šansu Barnli je propustio u 62. minutu, kada je Barns pogodio stativu.

Totenhem je ostvario 21. pobedu i sa 68 bodova zauzima četvrto mesto, poslednje koje vodi u Ligu šampiona. Dva boda manje, ali i utakmicu manje ima petoplasirani Arsenal, koji u ponedeljak igra protiv Njukasla.

Barnli je pretrpeo 16. poraz i bori se za opstanak u ligi, zauzima 17. mesto sa 34 bodova, koliko ima i Lids na 18. mestu u zoni ispadanja ali uz utakmicu manje.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.