U trendu

Pobede Fiorentine, Empolija i Atalante

Fudbaleri Fiorentine pobedili su danas na svom terenu Udineze sa 3:0, u utakmici 15. kola italijanskog prvenstva i popeli se na drugo mesto na tabeli.

Fiorentina je povela u 16. minutu golom Nikole Kalinića, vodjstvo je duplirao Josip Iličić iz penala u 62. minutu, a konačan rezultat postavio je Gonzalo Rodriges u 86. minutu.

„Ljubičasti“ su prekinuli niz od dva remija i ostvarili 10. prvenstvenu pobedu i popeli su se na drugo mesto na tabeli sa 32 boda. Udineze je prekinuo niz od dve pobede i zauzima 13. mesto na tabeli sa 18 bodova.

Fudbaleri Empolija pobedili su na gostujućem terenu Veronu sa 1:0 i ostvarili drugu uzastopnu pobedu. Jedini gol na utakmici postigao je Andrea Kosta u 61. minutu.

Empoli se posle šeste prvenstvene pobede sa 12. popeo na 10. mesto na tabeli i ima 21 bod, a Verona, koja je pretrpela četvrti uzastopni poraz, zauzima poslednje 20. mesto sa šest bodova i jedina je ekipa bez pobede u Seriji A.

Atalanta je u Bergamu pobedila Palermo sa 3:0 i ostvarila drugu uzastopnu pobedu, a Kjevo je kao gost pobedio Frozinone sa 2:0.

Ranije danas Bolonja je pobedila Napoli sa 3:2, a večeras igraju još Sampdorija – Sasuolo i Karpi Milan.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.