U trendu

Pobede Njujorka i Klivlenda, novi tripl dabl Antetokumpa

Košarkaši Njujorka pobedili su noćas na gostujućem terenu Los Andjeles Lejkerse sa 90:87 „trojkom“ Hosea Kalderona u polednjim trenucima utakmice.

Karmelo Entoni bio je najefikasniji u ekipi Njujorka sa 26 poena, 12 skokova i četiri asistencije, a Robin Lopes postigao je 16 poena uz osam skokova. Pobedu Niksima doneo je Kalderon „trojkom“ dve desetinke pre kraja utakmice. Kalderon je meč završio sa devet poena i šest asistencija.

„Lopta je trebala da dodje do Entonija, ali on nije mogao da se oslobodi čuvara. Uhvatio sam loptu, nije bilo mnogo opcija, bio sam otvoren i pogodio. Ponekad kada se mučite tokom utakmice pogodite važan šut“, rekao je Kalderon.

U ekipi Lejkersa najefikasniji je bio Luis Vilijams sa 15 poena, Kobi Brajant ubacio je 14 a Džordan Klarkson 12 poena.

Košarkaši Klivlenda pobedili su Los Andjeles Kliperse sa 114:90 i ostvarili treću uzastopnu pobedu. Kavalirsi su pogodili 18 „trojki“, a do pobede ih je predvodio Lebron Džejms sa 27 poena, šest skokova i pet asistencija. Džej Ar Smit i Kajri Irving postigli su po 17 poena, a Čening Fraj 15 za Klivlend, koji je poveo sa 7:2 protiv Klipersa u Stejpls centru od sezone 2006-2007.

Džej Džej Redik bio je najefikasniji u ekipi iz Los Andjelesa sa 19 poena, a Kris Pol dodao je 17 poena i 10 asistencija.

Milvoki je pobedio Bruklin sa 109:100 uz novi „tripl dabl“ Janisa Antetokumpa, koji je postigao 28 poena, uz 14 skokova i 11 asistencija. To je njegov četvrti „tripl dabl“ u sezoni, a sva četiri ostvario je posle 22. februara, u poslednjih 11 utakmica.

U trećoj uzastopnoj pobedi Baksa učestvovali su Džabari Parker sa 23 i Kris Midlton sa 19 poena.

Bruk Lopes bio je najefikasniji u ekipi Bruklina sa 20 poena.

Juta je predvodjena Derikom Fejvorsom koji je postigao 28 poena uz 14 skokova, pobedila Sakramento sa 108:99 i ostvarila drugi uzastopni trijumf, dok je Atlanta pobedila Indijanu sa 104:75 i ostvarila petu pobedu u poslednjih šest utakmica.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar