najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Počinje Sajam sporta: Šampioni na jednom mestu

Najveći sportski događaj godine, četvrti međunarodni Sajam sporta, pod nazivom “Sportska strana Srbije – Susret šampiona” počinje danas u Hali 1 Beogradskog sajma.

Posetioce tokom tri dana trajanja, na 11.500 kvadratnih metara, očekuju predstavnici više od 100 sportskih saveza, više od 20 sportskih terena i poligona za aktivaciju, preko 20 predavanja i seminara u oblasti sporta, medicine i ishrane, ali i druženje sa više od 300 aktuelnih, legendarnih i stipendista vrhunskih sportista.

Sajam će tačno u podne svečano otvoriti ministar omladine i sporta Vanja Udovičić, a prvog dana posetioce će moći da vide prezentaciju Evropskog šampionata u futsalu (15 sati) koje će se održati u Beogradu, na štandu Olimpijskog komiteta biće Ivana Španović i Asmir Kolašinac, a očekuje se i zanimljiva promocija knjige “Sportski kuvar”.

Za subotu je zakazan seminar za generalne sekretare saveza, lus nekoliko stručnih predavanja, dok je nedelja rezervisana za promociju Evropskog prvenstva u vaterpolu i promociju knjige “Žene i sport”.

(Tanjug)

1 komentar
  1. Jasmine

    I am really enjoying reading your well written articles. It looks like you spend a lot of effort and time on your blog.

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike