U trendu

Počinje Super liga Srbije, Zvezda igra protiv Dinama, Partizan u Surdulici

Nova sezona u fudbalskoj Super ligi Srbije počinje u petak, a odbranu titule igrači Crvene zvezde počinju utakmicom protiv novajlije u ligi Dinama iz Vranja.

Zvezda je trebalo za vikend da igra utakmicu prvog kola, ali je taj duel pomeren za petak od 20 časova, pošto crveno-beli u utorak na svom terenu igraju protiv litvanske Suduve, prvu utakmicu drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

U petak se od 20 časova u Novom Sadu igra utakmica Vojvodine i Mladosti iz Lučana.

Vicešampion i osvajač Kupa iz prošle sezone Partizan takmičenje počinje u nedelju od 19 časova u Surdulici protiv Radnika. Crno-beli večeras igraju revanš utakmicu prvog kola kvalifikacija za Ligu Evropa protiv Rudara iz Pljevalja.

Takodje, zbog obaveza u kvalifikacijama za Ligu Evropa, Radnički iz Niša i subotički Spartak svoje utakmice prvog kola igraće u nedelju i ponedeljak.

Radnički, koji večeras igra na Malti protiv Gzire, u nedelju od 20 časova dočekuje Proleter, koji je izborio plasman u Super ligu Srbije. Spartak večeras igra na gostovanju protiv irskog Kolerejna, a u ponedeljak od 17 časova dočekaće Mačvu.

Fudbaleri Čukaričkog će u subotu od 20 časova u Beogradu igrati protiv Zemuna, a u isto vreme, takodje u glavnom gradu, Voždovac će dočekati Bačku.

U Kruševcu, Napredak će u subotu od 20 časova igrati protiv Rada.

Parovi prvog kola Super lige Srbije, petak:

Vojvodina – Mladost (20.00)
Crvena zvezda – Dinamo (20.00)

Subota:

Voždovac – Bačka (20.00)
Čukarički – Zemun (20.00)
Napredak – Rad (20.00)

Nedelja:

Radnik – Partizan (19.00)
Radnički – Proleter (20.00)

Ponedeljak:

Spartak – Mačva (17.00)

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.