U trendu

Podignuta zastava Srbije u olimpijskom selu, Nikolić obišao olimpijce

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić prisustvovao je danas ceremoniji podizanja državne zastave u olimpijskom selu u Rio de Žaneiru, i obišao je olimpijce koji se spremaju za početak igara.

„Srbija je podigla zastavu danas i to je najsvečaniji čin koji može da se desi na Olimpijadi, uz pojedinačnu sreću i sreću svih nas pri osvajanju medalja kada se čuje naša himna. Neko od ove dece će za sve nas osvojiti medalju, a ja se nadam zlatnim medaljama“, rekao je Nikolić posle ceremonije.

Tim Srbije bio je jedan od najbrojnijih prilikom ceremonije, a Nikolić je rekao da je osetio duh.

„Osetilo se da su svi zajedno, da zaista priželjkuju takmičenje sa većima od sebe, moćnijima od sebe, ali manje spremnima da nas pobede. Ako je moje prisustvo ovde podstrek u ime Srbije za sve njih, ja mislim da je sve to ispalo kako treba“, rekao je Nikolić.

On je ocenio da je današnji dan bio veliki dan za Srbiju na Olimpijskim igrama.

„Čuo sam da ordinacija nema posla i da su svi spremni i u izvanrednom stanju. Sreo sam mnogo sportista koje poznajem od ranije, pa i neke koji se više ne bave sportom, ali pomažu sportistima. Ovo je bio veliki dan za Srbiju na Olimpijadi. Očekujem da imamo takve velike dane u pojedinačnim i u kolektivnim sportovima. Videćemo, realno očekujemo veći broj medalja nego u Londonu“, rekao je Nikolić.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar