U trendu

Pogba se raduje saradnji sa Morinjom

Novi fudbaler Mančester junajteda Pol Pogba rekao je danas da veruje da će napredovati tokom saradnje sa trenerom Žozeom Morinjom.

Pogba je sinoć postao najskuplji fudbaler sveta, pošto je za 105 miliona evra iz Juventusa prešao u Mančester junajted. On se tako vratio na Old Traford gde je proveo tri sezone, pre nego što je 2012. godine otišao u Italiju.

Francuski reprezentativac rekao je da je o Morinju razgovarao sa fudbalerom Real Madrida Alvarom Moratom, sa kojim je prošle sezone igrao u Juventusu i dodao da ne sumnja da će mu portugalski trener pomoći da napreduje.

„Razgovarao sam sa nekolicinom igrača kada je Morinjo bio u Realu. Morata i Rafael Varan su mi rekli da je to pravi trener za mene, da ću napredovati, pošto on tera igrače da rade jače. Ja to osećam, razgovarao sam sa njim u više navrata i osetio sam pozitivnu energiju. Posle toga sam pomislio: ‘Zašto da ne?’. Siguran sam da mogu da napredujem i da će me Morinjo učiniti boljim igračem i boljom osobom“, rekao je Pogba za klupsku televiziju.

Pogba je odigrao sedam utakmica za prvi tim Junajteda i pomogao je ekipi do 18 godina da osvoji FA kup 2011. godine.

„Srećan sam, nemam reči da opišem koliko sam srećan. Jedva čekam da zaigram za novi tim. Čak mi ni ne izgleda kao novi tim. Vratio sam se i osećaj je sjajan“, rekao je Pogba.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar