U trendu

Pomoćni trener Švedske: Englezi nas ne poštuju

Pomoćni trener fudbalske reprezentacije Švedske Peter Vetergren rekao je danas da engleska ekipa ne poštuje švedski tim, uoči četvrtfinalne utakmice na Svetskom prvenstvu.

„Oni nas ne poštuju. Ljudi ne misle da možemo da pobedimo, pa mislim da je zbog toga Engleska pod pritiskom“, rekao je Vetergren, preneli su britanski mediji.

Švedska je prošla medju osam najboljih na Mundijalu pobedom protiv Švajcarske od 1:0, a bila je prva u svojoj grupi. Švedjani su primili dva gola na turniru, oba u porazu od Nemačke od 1:2 u grupi.

Švedski reprezentativac Sebastijan Larson rekao je da svi u Engleskoj očekuju da će ekipa Gareta Sautgejta proći u polufinale.

„Ako ne pobede, to će, u najmanju ruku, biti ogromno razočaranje“, dodao je bivši fudbaler Birmingema, Sanderlenda i Hala.

Švedska će u subotu od 16 časova u Samari protiv Engleske pokušati da se plasira u polufinale Svetskog prvenstva prvi put od 1994. godine, a njen fudbaler Martin Olson rekao je da ekipa ne treba ničega da se plaši.

„Mi smo pozitivna mlada ekipa, imamo dobrog trenera, igramo sa mnogo samopouzdanja. Srećni smo što smo ovde i srećni smo zbog navijača“, naveo je fudbaler Svonsija.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.