U trendu

Poznatog tenisera prijavili policiji jer su mislili da snima film za odrasle

Posle duže vremena, Dominik Tim se oporavio od teške povrede i počeo je sa nastupima na turnirima. Kako bi se što pre vratio u optimalnu formu, biće mu potreban određeni period napornog rada.

Pošto je upravo u toj fazi, Austrijanac, inače nekadašnji treći teniser sveta, na jednom treningu je pravio toliko buke da mu se tokom istog pojavila policija. Odmah je bio svestan i zbog čega, ali ono što se posle desilo nije nikako mogao da očekuje.

Naime, neko od komšija ga je prijavio zato što je mislio da snima film za odrasle, zato što je preglasno stenjao prilikom udaraca reketom!

– Trenirao sam bez majice, komšije su imale primedbe na to, nije prvi put da se ovo dešava. Uvek je jako smešno, nije sasvim nerazumljivo. Zvukovi mogu postati glasni i čudni. Svi su mislili da je moje telo tako dobro da su mislili da snimamo fil za odrasle – objasnio je Tim za austrijske medije.

Austrijski teniser neće još dugo smetati svom komšiluku s obzirom da u ponedeljak putuje u Barselonu gde ga očekuje „sparing“ sa ruskim teniserima kojima nije dozvoljeno nadmetanje na predstojećem Vimbldonu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.