U trendu

Predrag Kon uputio novu poruku Novaku Đokoviću

Član Kriznog štaba za borbu protiv korona virusa u Srbiji, epidemiolog Predrag Kon uputio je novu poruku Novaku Đokoviću.

Podsetimo, prvi put je Kon uputio javnu „kritiku“ Đokoviću kada je reagovao na izjavu najboljeg tenisera sveta o vakcinisanju.

Potom je naš as bio pozitivan na korona virusa, a ubrzo nakon oporavka, Novak Đoković je otišao na godišnji odmor.

– Želim mu da provodi odmor onako kako želi i sa ljudima sa kojima se nabolje oseća – rekao je Kon na TV Pink govoreći o Đokovićevoj nedavnoj poseti Bosni i Hercegovini, gde je obišao znamenita mesta ove zemlje i prirodne lepote.

Član Kriznog štaba je prethodno istakao da je veliki fan našeg tenisera i da redovno prati njegove uspehe.

– Jedino što ću reći je da mu želim sve apsolutno najbolje i uspeh nadalje. Mislim da je to nešto što se u 50 godina desi ovoj zemlji. Nemam šta da mu prigovorim. Jednom sam ga pomenuo zbog vakcina, bio bih jako srećan da se čujem s njim uopšte, ikada, jer ja jesam njegov obožavalac i neprekidno sam uz televizor kad on igra – otkrio je Kon.

Govoreći o Novakovim stavovima i načinu života, Kon je konstatovao da sve što Đoković radi ima veliki uticaj na one koji ga prate.

– On ima zaista ogroman uticaj na ljude, svaki korak mu se prati. Vidite, i to je opterećujuće. Ako se oslanja na alternativnu medicinu, zašto da ne – rekao je Kon.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (4)