U trendu

Prevario je suprugu sa 15 žena: Sport je kriv za sve

Krajem 2009. Tajger Vuds postao je akter jednog od najvećih preljubničkih skandala o kojima se pisalo. Naime, američki mediji su izašli sa informacijom da je američki golfer imao aferu sa devojkom Rejčel Učitel.

Iako je ona tu informaciju demantovala, ubrzo su se javljale brojne žene koje su tvrdile da su imale aferu sa Vudsom, koji je ubrzo sve priznao što je dovelo do raskida njegovog braka sa Elin, sa kojom se venčao 2004. godine. Danas, kada je prošlo gotovo sedam godina, a u nedavnom intervjuu jedan od najbogatijih sportista svih vremena rekao je kako ne žali jer je varao ženu s kojom je dobio dvoje dece. Nakon što ga je voditelj upitao da li je rekao deci da mu je žao što je to učinio njihovoj majci, Tajger je iznenadio odgovorom.

– Ne, nisam im to rekao. Rekao sam im da svako greši, a kao razlog zbog čega mama i tata ne žive zajedno objasnio sam da sam i ja jedan od onih koji je pogrešio i da je to u redu – zaključio je Tajger.

Dodao je kako je puno puta pogrešio.

– Ali na kraju, Elin je moja bivša supruga. Danas je jedna od mojih najboljih prijatelja, imamo dvoje predivne dece – zaključio je on.

Kada se našao u centru seks skandala, Tajger je za svoje ponašanje okrivio sportski uspeh.

– Golf je jedna sebična igra, igrač je jako akoncentrisan sam na sebe i zavisi isključivo od sposobnost jedne osobe. Ja sam, zbog uspeha na tom polju, mislio da sam nepobediv i da je ceo svet moj – zaključio je tada Vuds.

Prema medijskim napisima golfer je navodno u klinici za odvikavanje od seksualne zavisnosti napravio popis žena sa kojima je bio. Rezultat toga bila je lista od nekoliko stranica, a na njima je bilo oko 120 ženskih imena, informacija je koju je tada u javnost pustio magazin National Enquirer, a 15 žena je svoju priču poželelo da ispriča za medije.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.