U trendu

Protivnica besna na Serenu: „Dajte joj da igra gola“

Serena Vilijams je uspešno započela učešće na ovogodišnjem Otvorenom prvenstvu Francuske. U prvom kolu Rolan Garosa ona je pobedila je Čehinju Kristinu Pliškovu rezultatom 7:6, 6:4.

Međutim, ono što je izazvalo reakciju javnosti nije bila njena igra, već ono što je nosila na meču, a to je bila neka vrsta odela koje se pripija uz telo, inspirisano filmom „Black Panther“. Naročito negativnu reakciju na  „novo odelo“ američke teniserke imala je njena protivnica u ovom meču .

– To nije bilo dobro. Razmišljala sam da li je to uopšte po pravilima, ma ne znam ni šta je to trebalo da predstavlja… Ona mora da poštuje pravila, ako to ne radi, onda joj dajte da igra i gola – rekla je Kristina Pliškova, a prenosi b92.net.

Serena, koja je nedavno dobila dete sa jednim američkim biznismenom, posle meča je na tviteru objavila svoju sliku i pružila podršku svim ostalim novopečenim majkama.

– Da li neko hoće ovakvo odelo? Ovo je za sve mame koje su imale jako težak oporavak posle trudnoće. Ako ja mogu da se izborim sa tim, možete i vi. Volim vas sve – napisala je Serena VIlijams.

Mnogi nisu imali problem sa Sereninim „novim odelom“, ali je kod svih izazvalo bar neku reakciju. Da li je ova ‘nova moda’ nešto što je protiv pravila, kako kaže Pliškova, ili je sasvim u redu, ocenite sami.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.