U trendu

Radnički: Zovite FIFA, nalazimo se „između 2 vatre“

Fudbalski klub Radnicki iz Niša oglasio se povodom zahteva Partizana da predstavnik UEFA posmatra duel dva tima u pretposlednjem kolu Superlige Srbije i pozvao crno-bele da pozovu i FIFA ako misle da će tako biti sigurniji po pitanju regularnosti utakmice.

„Radnički će, kao i uvek, u svakom meču ići na pobedu, a izuzetak neće biti ni utakmica sa Partizanom, a ni Zvezdom. Naš klub se našao u unakrsnoj vatri između Zvezde i Partizana. Smatramo da je dosta da u njihovom sukobu dovode u pitanje našu čast“, navodi se u saopštenju Nišlija.

Kako se ističe, Radnički“, kao i ostali klubovi, umorni su od njihovog prepucavanja.

„Uostalom, svoje spekulacije neka ostave kao opravdanje za svoje buduće neuspehe. Smatramo da su nedavna saopštenja Partizana još jedan pokušaj pritiska na nas. Pokazalo se više puta u prethodnom periodu da „ko o čemu Partizan o poštenju“. Najpre su se žalili zbog sudija, koji još nisu određeni, čime su opet pokušali da utiču, po staroj oprobanoj metodi na izbor sudija“.

Iz Radničkog porucuju da se uošte nbisu bavili time ko će suditi utakmicu.

„Zbog sporta i fer-pleja Partizan mora da prestane da izigrava proroka ili baba Vangu, jer to što rade nije ništa drugo nego pokušaj da utiču na izbor sudija i ishod utakmice, na šta se upravo oni konstantno žale. U svakom slučaju, naš Radnički će se boriti protiv oba kluba, jer je naš cilj da zaigramo u Evropi“, zaključuje se o saopštenju Nislija.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.