U trendu

Radonjić: Čeka nas veliki izazov u Malagi

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da njegovu ekipu čeka veliki izazov u Španiji, pošto je osim kvalitetnog sastava Malage čeka i naporan put, a zatim i težak raspored utakmica.

„Nalazimo se u seriji izuzetno teških mečeva, koja se nastavlja u Malagi. Osim dobrog i izuzetno kvalitetnog tima očekuje nas i naporan put do Španije. Domaćin je u prvoj fazi Evrolige igrao izvanredno, počeli su odlično Top 16 fazu, a nakon velikih problema sa povredama sada su u dobrom stanju, sa dobrom atmosferom, posle pobeda u Zagrebi i u Endesa ligi. Očekuje nas veliki izazov u Španiji i teška utakmica sa Unikahom“, rekao je Radonjić za klupski sajt.

Košarkaši Crvene zvezde sutra od 20.45 u Malagi igraju protiv Unikahe, utakmicu 11. kola Grupe E u Top 16 fazi Evrolige.

„Krenuli smo na gostovanje kompletni, Terens Kinsi je lakše povredjen i očekujem da će biti spreman za utakmicu u Malagi. Svi ostali su zdravi“, dodao je Radonjić.

Košarkaš Zvezde Vladimir Štimac rekao je da ekipa mora dobro da se pripremi za predstojeće obaveze u Evroligi i Jadranskoj ligi.

„Imamo veoma težak raspored u narednom periodu. Prvo teško gostovanje u Španiji, odmah nakon povratka idemo u Zagreb, pa Krasnodar… Moramo dobro da se pripremimo i za naporan put i za tešku utakmicu, a nadamo se najboljem rezultatu. Unikahu dobro poznajem, atmosfera je odlična, trener Djoan Plaza je u klubu već tri godine. On je ozbiljan, iskusan trener koji vodi odlične igrače, a oni će se boriti za pobedu bez obzira kako stoje na tabeli. Malaga igra izvanredno kod kuće, mnogo bolje nego na strani“, rekao je Štimac.

Posle 10 kola Zvezda je treća na tabeli Grupe E sa šest pobeda i četiri poraza, a Malaga zauzima pretposlednje sedmo mesto skorom od tri pobede i sedam poraza.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar