U trendu

Radonjić: Imamo obavezu da pružimo maksimum protiv Partizana

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da njegova ekipa ima obavezu da pruži maksimum protiv Partizana, bez obzira u kom sastavu će nastupiti zbog povreda igrača.

„Derbi je uvek specifična utakmica, ovaj meč igramo samo četrdesetak sati posle utakmice sa Efesom. Zaokupljeni problematikom koja je prisutna, ali svesni važnosti meča, imamo obavezu da pružimo maksimum i to bez obzira u kom sastavu ćemo nastupiti i ko će koliko moći u ovom trenutku da pruži“, rekao je Radonjić za klupski sajt.

Košarkaši Zvezde igraju sutra od 18 časova kao gosti protiv Partizana, utakmicu 21. kola Jadranske lige. Crveno-beli su jedina neporažena ekipa u ligi, a crno-beli su drugi na tabeli sa 15 pobeda i pet poraza.

Utakmicu će propustiti Nemanja Dangubić, a nekolicina prvotimaca oseća posledice povreda i o njihovom nastupu Radonjić će odlučiti na dan utakmice.

Zvezda je sinoć izgubila od Efesa u Evroligi sa 72:86 i prekinula niz od sedam pobeda u tom takmičenju.

Košarkaš Zvezde Stefan Jović rekao je „da se zna šta je derbi“.

„Derbi se igra bez obzira na zdravstvene probleme i povrede i sigurno ću biti u timu. Pokušaću da se pripremim, da budem u boljem stanju nego što sam bio u petak. Potrudićemo se da se spremimo u vrlo kratkom vremenskom periodu izmedju dve utakmice. Očekuje nas rival koji će da odigra vrlo agresivno kako bi nas dobio pred svojim navijačima, ali ćemo pokušati da igramo svoju igru“, rekao je Jović.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.