U trendu

Radonjić: Imamo problema sa sastavom, ali motivisani idemo u Istanbul

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da ima mnogo problema sa sastavom uoči utakmice sa Fenerbahčeom u Evroligi, ali da će njegova ekipa veoma motivisano ući u taj duel.

„Igramo protiv ekipe koja je u prvoj fazi takmičenja pokazala najviše i prva izborila plasman u Top 16 fazu. Svesni smo da se radi o vrhunskom timu, naša publika je imala priliku da ih vidi u Beogradu, gde su gotovo rutinski stigli do pobede, koja je mogla da bude izražena i većom razlikom“, rekao je Radonjić za klupski sajt.

„Okrenuti smo sebi, prvo da vidimo u kakvom sastavu ćemo igrati, jer  imamo mnogo problema sa prehladjenim igračima. Ipak izaći ćemo maksimalno motivisani, da odigramo dobar meč protiv vrhunske ekipe bez obzira na sve“ dodao je trener crveno-belih.

Košarkaši Zvezde otputovali su danas u Istanbul, gde će sutra od 20.45 igrati protiv Fenerbahčea, utakmicu devetog kola Grupe A u Evroligi. U prvoj fazi takmičenja u Beogradu Fenerbahče je pobedio sa 74:60.

Košarkaš Zvezde Maik Cirbes otputovao je sa ekipom u Tursku, ali je njegov nastup još neizvestan zbog povrede, dok je Boriša Simanić ostao u Beogradu. Posle dva meseca pauze zbog povrede, sa ekipom je ponovo Nemanja Dangubić, koji se vratio u tim prvi put od 4. oktobra i povrede na treningu.

Košarkaš Crvene zvezde Marko Simonović rekao je da je Fenerbahče favorit, ali da od svoje ekipe očekuje borbenu igru.

„Ne možemo i nismo baš u situaciji da pretimo Fenerbahčeu, niti to neko može, posebno ne u Istanbulu. Želimo da odigramo angažovano, da pružimo maksimum i vidimo šta možemo da izvučemo iz te utakmice. Nadam se dobrom meču, podigli smo formu, posebno u odnosu na duel u Beogradu. Sada smo kompletniji, pa ćemo videti kako će se odvijati situacija na terenu“ rekao je Simonović.

Posle osam utakmica, ekipa Željka Obradovića ima šest pobeda i dva poraza, a Zvezda četiri pobede i četiri poraza.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar