U trendu

Radonjić: Maksimalno koncentrisano u Podgorici

BEOGRAD – Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da njegov tim mora da bude na visokom nivou u trećem meču finala regionalne ABA lige protiv Budućnosti.

Crveno-beli vode sa 2-0, a finalna serija sutra se nastavlja u Podgorici od 20.30 sati.

„U potpunosti smo svesni da igramo protiv kvalitetne ekipe Budućnosti. Moramo biti spremni da odgovorimo energetski i da odigramo sa maksimalnom koncentracijom svih 40 minuta. Na sam dan utakmice ćemo doneti odluku u kom sastavu ćemo nastupiti“, rekao je Radonjić za klupski sajt.

Centar Zvezde Ognjen Kuzmić takođe očekuje vrlo tešku utakmica u „Morači“.

„Slažem se sa saigračima koji su prethodnih dana rekli da ćemo morati još bolje u Podgorici u svakom delu igre, ali i energijom i borbenošću. To znači borba za svaku loptu, za svaki skok, čvrsto i na prvom mestu timski. Budućnost je pokazala još jednom u ovim utakmicama finala da je kvalitetan rival protiv koga morate da odigrate dobru utakmicu ako želite da dođete do rezultata“, rekao je Kuzmić.

U slučaju potrebe, četvrti meč finalne serije igrao bi se u ponedeljak u istom terminu od 20.30 sati, a eventualni peti meč zakazan je za petak u hali „Aleksandar Nikolić“.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.