U trendu

Radonjić: Pionir mora da progovori u utorak

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da je večerašnja pobeda nad Panatinaikosom u Evroligi važna, ali da će završnica Jadranske lige biti važnija od bilo čega i pozvao publiku da pomogne njegovim košarkašima protiv Cedevite.

„U utorak igramo protiv Cedevite. Mora Pionir da progovori u utorak. Ako hoćemo Panatinaikos i sledeće godine, a hoćemo, u utorak svi kao jedan. U utorak počinje plej-of (Jadranske lige), od toga živimo“, rekao je Radonjić novinarima posle utakmice.

Zvezda je sa 69:67 u Areni pobedila Panatinaikos i prestigla grčki klub na tabeli Grupe E Top 16 faze Evrolige. Obe ekipe imaju skor 6/4, ali srpska ekipa ima bolji medjusobni skor.

„Sve je ovo lepo večeras. Ali, uopšte ne razmišljam o ovoj utakmici, niti ću o bilo kom sledećem evroligaškom meču, a posebno o plasmanu dalje“, kazao je trener crveno-belih.

Kada je reč o utakmici protiv Panatinaikosa, Radonjić je rekao da je njegova ekipa igrala bolje u odbrani u drugom poluvremenu, a pametnije u napadu, kao i to da nije bilo lako pobediti jer je Panatinaikos jedan od najboljih timova u Evropi.

Radonjić je zahvalio navijačima na fantastičnom ambijentu u Areni i na pomoći da „i u trećoj hali ove sezone kao domaćin Zvezda osvoji bodove“.

Košarkaš crveno-belih Kvinsi Miler rekao je da se osećao neverovatno u Areni.

„Osećaj je bio neverovatan, bili smo tim. Prvo poluvreme nije bilo baš najbolje, ali smo igrali dobro u drugom i zabeležili veoma važnu pobedu“, rekao je Miler.

Zvezda će sledećeg petka gostovati Unikahi u Malagi.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.