U trendu

Radonjić pred Asvel: Naša odbrana će biti na ispitu

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da je će odbrana njegove ekipe u predstojećoj utakmici protiv Asvela biti na ispitu i istakao da će crveno-beli morati da budu čvrsti i koncentrisani tokom celog meča.

„Asvel je napravio sjajan rezultat i dobrim igrama došao do šest pobeda. Imaju dobre pojedince, atletski kvalitetnu ekipu. Pokazali su individualno visok kvalitet koji ćemo morati da iskontrolišemo. Imaju igrače sa mnogo poena u rukama. Naša odbrana će biti na ispitu“, rekao je Radonjić, prenosi klub.

„Tu su Džons, Okobo, ali ne samo oni… Potrebno je da odgovorimo na atletski kvalitet čvrstom igrom, da budemo koncentrisani, da gradimo rezultat i dobrom igrom na oba kraja terena pokušamo da pobedimo“, dodao je on.

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju sutra ekipu Asvela, u utakmici devetog kola Evrolige.

Crveno-beli posle osam odigranih kola imaju tri pobede i pet poraza, dok je Asvel jedno od najprijatnijih iznenadjenja u dosadašnjem toku takmičenja sa skorom od 6/2.

Ekipa Crvene zvezde prethodne utakmice igrala je bez pomoći Erona Vajta i Nikole Ivanovića, a ekipu je u ponedeljak uveče pojačao Stefan Marković. Ipak, tim koji će istrčati na duel sa ekipom iz Liona biće poznat neposredno pred početak utakmice.

„Stefan Marković nije uradio trening i nije registrovan. Videćemo u kakvom je stanju, pravićemo analizu i videti šta i kako dalje. Nikola Ivanović je počeo sa treninzima i videćemo posle zadnjeg treninga da li može da pomogne. Nadamo se da će biti sa nama i da će dati doprinos koliko je to moguće“, zaključio je Radonjić.

Košarkaš Zvezde Luka Mitrović rekao je da je Asvel sjajan tim, koji je to dokazao partijama u Evroligi.

„Izvanredno popunjen, sa kombinacijom sjajnih strelaca i atletski dominantnih igrača. Kompletna, kvalitetna ekipa. Biće nam potrebno dobro izdanje da se nosimo sa njima“, rekao je Mitrović.

„Uvek se naglašava da idemo meč po meč i za nas je svaki naredni najbitniji. Pogotovu protiv ekipe sa 6/2 skorom u Evroligi. Za nas je to veliki izazov da se odmerimo. Nadamo se atmosferi kao protiv Panatinaikosa i da ćemo biti na nivou koji će nam doneti dobar rezultat“, dodao je on.

Utakmica se igra sutra od 19.00 u hali „Aleksandar Nikolić“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar