U trendu

Radonjić: Specifična utakmica, ali očekujem pobedu

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da utakmice protiv Partizana uvek imaju poseban značaj, koji je sada dodatno povećan rezultatskom važnošću ishoda za oba tima, ali da veruje u pobedu svoje ekipe.

„Utakmice izmedju Zvezde i Partizana imaju poseban status. Osim veličine derbija i značaja igranja izmedju Zvezde i Partizana, ova utakmica ima veliki rezultatski značaj za oba tima“, rekao je Radonjić novinarima u Beogradu.

Zvezda se bori za drugo mesto i prednost domaćeg terena u prvom kolu plej-ofa, dok se Partizan bori za opstanak u Jadranskoj ligi.

„Partizan dolazi posle dve pobede i imali su vremena da se pripreme zua ovu utakmicu. Mi smo imali malo vremena za pripremu. Znamo da nas čeka i atmosfera koja će biti velika pomoć Partizanu. Mi imamo problema sa sitnim povredama malo većeg broja igrača nego obično, tako da ne znamo ni tačno u kom sastavu ćemo igrati. Želimo da pobedimo i da ostanemo u broju pobeda i poraza kao Cedevita“, rekao je Radonjić.

Trener Zvezde nije želeo da govori o detaljima povreda tih igrača, ali je kazao i da je zadovoljan usponom forme ekipe.

On je na novinarsko pitanje odgovorio da neće biti dovoljna samo odbrana da bi se dobio Partizan.

„Očekujem da igramo u oba pravca dobro. Nije dovoljno da odigramo samo u jednom delu terena da bismo slavili protiv Partizana, ekipe koju mnogo poštujem“, kazao je Radonjić.

Utakmica Partizan-Zvezda igra se sutra od 21.00 u hali Pionir.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.