U trendu

Radonjić: Zadovoljan sam pobedom, vreme će pokazati naše domete

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je posle večerašnje pobede njegove ekipe nad Budućnosti da je zadovoljan ubedljivim trijumfom i dodao da će vreme pokzati domete ekipe.

„Znali smo da nam dolazi tim koji i ove sezone ima velike ambicije.. U prvom delu se osetili tragovi utakmice sa Megom. Tada smo znali da je potrebno da mnogo čvršće i boljom koncentracijom da bismo došli do pobede protiv Budućnost“, rekao je Radonjić novinarima posle meča.

Zvezda je večeras u drugom kolu Jadranske lige savladala Budućnost sa 83:62.
„Oni su koristili naše greške i držali su kontrolu u prvom delu meča, ali naša igra u drugom poluvremenu sam dali samopuzdanje i došli smo do pobede koja zadovoljava. Statistički podaci su za poštovanje… U drugom poluvremenu su laki poeni doneli su nam  samopouzdanje i to nam je omogućilo da igramo lepše za oko nego što je to izgledalo protiv Mege“, rekao je Radonjić.
Na pitanje novinara da li Zvezda ima veće domete u ovoj sezoni nego što se pričalo u javnosti, Radonjić je rekao da će vreme pokazati.
„Videćemo, mnogo toga se pričalo i prošle i pretprošle sezone, treba da vidimo to… Imamo igrače koji su tu radili jedan mogući trening, a ima zadovoljstva… Koji su nam dometi, vreme će da pokaže. Koja je svrha takmičenja ako se sve zna“, rekao je Radonjić.
Trener Budućnosti Igor Jovović rekao je da njegova ekipa napravila preveliki broj grešaka protiv šampiona Jadranske lige.
„Možemo da čestitamo Zvezdi na mnogo boljoj igri i zasluženoj pobedi. Nešto smo i odigrali u prvom poluvremenu, ali je nedopustivo da u trećoj četvrtini ne odgovorimo protivniku i napravimo toliki broj grešaka. Naš protivnik je to iskoristio i potom rutinski priveo meč kraju“, rekao je Jovović i dodao da ne zna koliki su dometi njegovog tima u ovoj sezoni.

(Beta)

Napišite komentar