U trendu

Radonjić želi dobru igru Zvezde protiv Efesa

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da Efes ima kvalitetnu ekipu za završnicu Evrolige, ali da njegov tim u predstojećoj utakmici želi da prikaže dobru igru.

„Otputovali smo u Istanbul sa željom da pružimo dobru partiju, svesni kvaliteta i uz respekt protivnika. Efes predvodjen trenerom Dušanom Ivkovićem ima ove godine tim koji sa mnogo razloga može da očekuje visok plasman i završnicu. Svesni smo da neće biti lako, ali imamo i mi svoju želju i nadamo se dobroj utakmici“, rekao je Radonjić za klupski sajt.

Košarkaši Crvene zvezde jutros su otputovali u Istanbul, gde će u sredu od 18 časova igrati protiv Efesa, utakmicu prvog kola Grupe E u Top 16 fazi Evrolige.

„Efes ima sjajnu centarsku liniju, dva odlična pleja i dva sjajna šutera, uz izvanredne i talentovane mlade domaće igrače. U odličnoj su formi, gledajući završnicu prvog dela Evrolige i pred početak Top 16 faze“, naveo je trener Zvezde.

Radonjić je dodao da je novi igrač Zvezde Vasilije Micić obavio dva treninga sa ekipom i da će „videti koliko će moći da pomogne“ i da su ostali igrači zdravi i spremni za duel.

U timu Zvezde neće biti novog igrača Terensa Kinsija, koji će debitovati 4. januara u utakmici protiv Cedevite, u 18. kolu Jadranske lige.

Košarkaš Crvene zvezde Nemanja Dangubić rekao je da će njegova ekipa pokušati da pobedi Efes, kako bi u dobroj atmosferi ušla u 2016. godinu.

„Očekuje nas teška utakmica protiv izuzetno kvalitetne ekipe koja ima najviše ambicije, predvodjena jednim od najboljih trenera u Evropi. Efes je podigao formu u drugom delu prve faze takmičenja. Želimo da pokušamo da dobijemo utakmicu, da napravimo brejk i da u dobroj atmosferi udjemo u Novu godinu“, rekao je Dangubić.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar