U trendu

Radonjić želi pobedu protiv Igokee

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da uprkos teškom rasporedu, njegova ekipa želi dobro da odigra protiv Igokee i ostvari pobedu u Jadranskoj ligi.

„Očekuje nas meč protiv Igokee, ekipe koja je značajno promenila svoj sastav ali i trenera u odnosu na utakmicu u Pioniru u kojoj su nas pobedili. U poslednjih nekoliko kola Igokea igra dobro i nalazi se na korak od opstanka u ligi. Mi se nalazimo u već dobro poznatom ritmu. Od povratka iz Istanbula praktično smo izgubili pola dana u putu, a od utakmice sa Darušafakom nije prošlo mnogo vremena. Ipak, bez obzira na sve, želimo da dodjemo do novih bodova“ rekao je Radonjić za klupski sajt.

Košarkaši Crvene zvezde sutra od 17 časova igraju na gostujućem terenu protiv Igokee, utakmicu 23. kola Jadranske lige. Zvezda je u četvrtak izgubila od Darušafake u Top 16 fazi Evrolige, od povratka iz Istanbula obavila je jedan trening, a danas je doputovala u Laktaše.

Beogradski tim će biti kompletan, pošto se Kvinsi Miler oporavio od virusa.

Zvezda je druga na tabeli regionalnog takmičenja sa 16 pobeda i šest poraza, a Igokea se bori za opstanak,  zauzima deveto mesto na tabeli skorom od devet pobeda i 13 poraza.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar