U trendu

Radonjića raduje pobeda, uprkos povredama i igri

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je večeras da ga raduje što je njegova ekipa pobedila Mega Leks u četvrtom kolu Super lige Srbije, iako je imala problema s povredjenim igračima i nije prikazala kvalitetnu igru.

„Ušli smo u meč u okolnostima koja su najavljivala odredjena opterećenja usled izostanaka. Pokušavali smo da nadjemo rešenja na tim pozicijama koja su od vitalnog značaja za svaki tim, a na sve to bila je loša i koncentracija, ali i energija. No, treba pobediti i u takvim situacijama, a mi smo u tome uspeli i to me raduje“, rekao je Radonjić novinarima posle meča.

Košarkaški Crvene zvezde pobedili su danas u Beogradu Mega Leks sa 89:85 (18:19, 18:19, 22:18, 31:29) u četvrtom kolu Super lige i tako zadržali maksimalan učinak u prvenstvu Srbije.

„Megi bih čestitao na odličnoj partiji, a mi nakon ovoga ulazimo u još veće probleme zbog izostanaka igrača.. (Nejt) Volters ima porodične probleme, putuje sutra, majka mu je bolesna, a i dobio je dete. (Branko) Lazić će biti odsutan desetak dana, a (Čarls) Dženkins će možda početi da trenira u nedelju. (Stefan) Jović nijedan košarkaški trening nije uradio i sada još ja da se povredim i to je to“, rekao je Radonjić.

Trener Mega Leksa Dejan Milojević rekao je da ga izuzetno raduje što je njegova ekipa protiv Zvezde igrala na jednu loptu, kao i da se nada da će nastaviti s dobrim igrama i da će izboriti plasman u Jadransku ligu.

„Čestitam Zvezdi na zasluženoj pobedi. Oni su najkvalitetnija ekipa u našoj zemlji. Bili su favoriti u ovoj utakmici, ali sport je lep jer favorit ne pobeduje uvek. Uspeli smo da začinimo ovaj meč, ali nismo uspeli da pobedimo“, rekao je Milojević.

„Nadam se da ćemo nastaviti u ovom ritmu i da ćemo pobediti Dinamik i Spartak, kao i da ćemo se plasirati u Jadransku ligu, što nam je cilj“, dodao je on.

(Beta)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike