U trendu

Radović predstavljen u Partizanu: Želim gol Zvezdi

Srpski fudbaler Miroslav Radović potpisao je danas dvogodišnji ugovor sa Partizanom i posle tačno decenije u inostranstvu vratio se u matični klub.

Radović među crno-bele stiže kao slobodan igrač, posle raskida ugovora sa šampionom Slovenije Olimpijom iz Ljubljane.

„Drago mi je što sam se posle toliko dugo vremena vratio u Partizan. Ne želim puno da obećavam, osim da ću ostaviti srce na terenu. Želim da pomognem Partizanu da beleži bolje rezultate nego prošle sezone“, rekao je Radović na promociji na stadionu u Humskoj i zadužio dres sa brojem 10.

Radović je dodao da mu je velika želja da postigne gol Crvenoj zvezdi u večitom derbiju, nakon što je u prvom mandatu osvojio jednu titulu prvaka Srbije.

„Igrao sam nekoliko derbija i nisam uspeo da se upišem u strelce. Poznato je kolika je želja svakog fudbalera da zatrese mrežu najvećeg rivala. To je i moja želja“, poručio je Radović, uz konstantaciju da je poslednjih godina u inostranstvu igrao polušpica, ali da je spreman za bilo koju ulogu od trenera Ivana Tomića.

Sportski direktor Ivica Iliev nije skrivao zadovoljstvo povratkom bivšeg fudbalera Legije i kineskog Hebeija.

„Čast mi je što mogu da predstavim Radovića, najboljeg stranca u istoriji Legije. Imao je ponude dva kluba iz Poljske, ali ih je odbio da bi ponovo zaigrao u klubu koji voli“, kazao je Iliev.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.