Raduljica: Igramo sve bolje, moguć napredak

Centar košarkaške reprezentacije Srbije Miroslav Raduljica rekao je posle pobede nad evropskim prvakom Francuskom da njegova ekipa na terenu deluje sve bolje, ali da može još mnogo da napreduje.

“Mislim da delujemo sve bolje i bolje na terenu kako pripreme odmiču. I sada smo grešili u prvom poluvremenu, baš kao i pre nekoliko dana u onom meču u Nansiju, ali ovoga puta smo se probudili na vreme i odigrali odlično drugo poluvreme. Generalni zaključak je da imamo još mnogo prostora za napredak”, rekao je Raduljica novinarima posle meča u Beogradu.

Srbija je u sredu uveče pobedila Francusku u Areni sa 73:63. Meč je odigran pred oko 16.000 gledalaca.

“Drago mi je što smo igrali u Beogradu pred ovom divnom publikom. Što se tiče moje igre, nemam mečeve u nogama već šest meseci, i u suštini sam zadovoljan ako imam u vidu taj podatak, ali znam da mogu bolje, i nadam se da ću to i pokazati”, rekao je Raduljica.

Nikola Kalinić takođe je bio zadovoljan igrom tima.

“Generalno, prikazali smo dobru igru. Zatvorili smo reket, sprečili njihove kontre, jedino smo u defanzivnom skoku malo podbacili. Ostaje nam da u nastavku pripremama pratimo Saletove (selektor Aleksandar Đorđević) ideje i savete, da se uigravamo. Još smo ‘teški’, ali biće to bolje u nastavku. Drago mi je što smo igrali ovde u Beogradu, prvi put od Svetskog prvenstva. Publika je ostavila sjajan utisak. Lepa energija, lepa podrška, lepo je bilo vratiti se”, rekao je Kalinić.

(Beta)

Ostavite komentar