„Rafa je najveći izazov na šljaci, ali ne želim da se zaustavim“

Đoković je posle dramatičnog meča savladao Keija Nišikorija i došao do prvog polufinala u sezoni, u kojem će mu rival biti ‘Bik sa Maljorke’, prenose sportski mediji. Ovo će biti njihov 51. međusobni duel, a Novak vodi 26:24 u pobedama.

„Za mene je veoma važno što sam se vratio u polufinale turnira koji mi je toliko važan. Sutra ću pokušati sve da prikažem svoju igru protiv Nadala“, rekao je Đoković.

„Rafa je najveći izazov na šljaci, ali sam ranije uspevao da ga pobeđujem. To je ono što sam priželjkivao, ali ne želim da se zaustavim“.

On se zatim osvrnuo na duel sa Japancem.

„Verujem u sebe, nivo tenisa protiv Nišikorija je bio veoma visok. Srećan sam zbog pobede, ona mi daje mnogo samopouzdanja. U trećem setu razlika je bila u nekoliko poena“.

„U Indijan Velsu i Majamiju sam znao da nisam spreman. Postepeno sam popravljao svoju igru. Osetio sam da je nivo mnogo viši od Monte Karla. Četiri meča su bila veoma dobra, a polufinale je fantastičan rezultat kada se sve uzme u obzir“, zaključio je Đoković.

Novak Đoković neće imati previše vremena za odmor pred meča sa Rafaelom Nadalom jer je zakazan za subotu od 14.30 časova.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike