U trendu

Real slavio u Bergamu, Siti u Budimpešti protiv Menhengladbaha

Fudbaleri Real Madrida pobedili su večeras u Bergamu ekipu Atalante sa 1:0, dok je Mančester siti u Budumpešti slavio protiv Borusije Menhengladbah sa 2:0, u prvim utakmicama osmine finala Lige šampiona.

Tok utakmice u Bergamu umnogome je odredjen u 17. minutu kada je Remo Frojler zbog oštrog prekršaja dobio direktan crveni karton i ostavio Atalantu sa igračem manje na terenu.  

Real je nakon toga držao loptu, ali je jedini pravu šansu imao u finišu prvog poluvremena kada je Pjerluidji Golini odbranio šut Kazemira.

Španski klub je i u drugom poluvremenu dominirao, Atalanta se odlično branila, ali nije uspela da se odbrani pošto je Ferlan Mendi u 86. minutu preciznim udarcem sa dvadesetak metara doneo pobedu Realu.

Fudbaleri Mančester sitija su na neutralnom terenu u Budimpešti slavili protiv Borusije Menhengladbah sa 2:0.

Siti je poveo u 29. minutu golom Bernarda Silve. Žoao Kanselo je uputio centaršut sa leve strane na drugu stativu, a na pravom mestu se našao Silva i glavom sproveo loptu u mrežu.

Drugi gol za Siti postigao je Gabrijel Žezus u 65. minutu. Ponovo je Kanselo centrirao na drugu stativu ka Bernardu Silvi koji je glavom vratio loptu na peterac gde se našao Žezus i lako zatresao mrežu Borusije.

Revanš utakmice igraju se 16. marta.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.