U trendu

Remsi se vraćaju u Los Andjeles

Na stotine ljubitelja američkog fudbala i navijača Remsa izašlo je u utorak uveče na ulice Los Andjelesa, kada je i zvanično saopšteno da se taj klub posle 21 godine vraća u Kaliforniju.
Da bi NFL franšiza mogla da promeni lokaciju, prema pravilima, to treba da odobre vlasnici klubova, što se i dogodilo prošle noći.

NFL je prošle noći i zvanično odobrio da Remsi mogu da se vrate u Los Andjeles gde su igrali 49 godina, pre nego što su se 1994. godine preselili u Sent Luis.

Posle 21 godine Los Andjeles će ponovo imati NFL tim.

Navijači Remsa su ovu vest proslavili u predgradju Los Andjelesa, Inglvudu, gde vlasnik tog NFL kluba Sten Krenke planira da izgradi stadion, koji bi trebalo da bude  otvoren 2019. godine.

„Mislio sam da ovo nikada neću doživeti. Znate, 21 godina je veoma dug period. S vremena na vreme čovek gubi nadu, ali san je živeo sve vreme“, rekao je navijač Remsa Rodni Lusein.

Navijači Remsa su mahali žuto-plavim zastavama i uzvikivali: „LA Remsi“.

Vlasnik Remsa Sten Krenke planira da u Inglvud parku sagradi kompleks vredan skoro tri milijarde dolara, a dok se novi stadion ne izgradi, ta NFL ekipa će igrati na privremenom stadionu, najverovatnije u Los Andjeles Koloseumu.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.