U trendu

RG: Prvog dana troje srpskih tenisera

Prvog dana Otvorenog prvenstva Francuske nastupiće troje srpskih tenisera – Laslo Djere, Janko Tipsarević i Ivana Jorović.

Prvi će na teren Janko Tipsarević koji u prvom kolu igra protiv Bugarina Grigora Dimitrova. Njihov meč je drugi na programu na terenu broj 1.

Treći meč dana na terenu broj 7 igraće Laslo Djere protiv Španca Alberta Ramosa Vinjolasa, a po završetku njihovog duela na teren će izaći Ivana Jorović i Amerikanka Dženifer Brejdi.

Takmičenje na stadionu „Filip Šatrije“ će otvoriti Nemica Andjelik Kerber i Ruskinja Anastasija Potapova, a nakon njih na teren će Grk Stefanos Cicipas i Nemac Maksimilijan Marterer.

Posle tih mečeva sledi duel Švajcarca Rodžera Federera i Italijana Lorenca Sonega, a program će zatvoriti Čehinja Karolina Pliškova i Amerikanka Medison Brengl.

Program na terenu „Suzan Lenglen“ otvaraju hrvatski teniser Marin Čilić i Italijan Tomas Fabijano. Nakon njih slede mečevi izmedju Keija Nišikorija i Kventina Alisa, Kristine Mladenović i Fione Fer, i Sloun Stivens i Misaki Doi.

Mečevi na svim terenima počinju u 11.00.

(Beta)

Napišite komentar