U trendu

Brankica Mihajlović: Teško protiv SAD, detalji odlučuju

Naša odbojkašica Brankica Mihajlović rekla je da očekuje tešku utakmicu protiv SAD u trećem kolu Olimpijskih igara i ocenila da će pobednika odlučiti detalji, prenose sportski mediji u Srbiji.

„U sredu nas očekuje Amerika, možda i najteži protivnik. Protiv SAD moramo da imamo veću koncentraciju, moramo da damo sve od sebe da ostvarimo i treću pobedu na turniru. Dosta puta smo igrale jedne protiv drugih i tu nema iznenađenja. Znamo kakav kvalitet poseduju i znamo da će biti teško i da će pobednika odlučiti detalji“, rekla je Mihajlovićeva.

Srbija je ubedljivo pobedila Portoriko s 3:0 u setovima, a u prvom kolu je istim rezultatom savladala Italiju, pa sa šest bodova zauzima prvo mesto u grupi B.

„Protiv Portorika nismo igrale ništa bolje nego u prvom protiv Italijanki. Igrale smo jako i snažno, ostvarili smo maksimalne pobede, ali Italija i Portoriko nisu najjači protivnici u grupi. Jako je bitno da smo turnir otvorile pobedama, iako je bilo oscilacija i padova. Verujem da ćemo igrati sve bolje kako turnir bude odmicao“, dodala je Mihajlovićeva.

Utakmica trećeg kola grupe B između Srbije i SAD igraće se u danas od 20.00.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.