U trendu

Danas na borilištima srpski vaterpolisti, strelci, teniseri

Prvog dana takmičenja na Olimpijskim igrama u Riju na borilišta će danas srpski vaterpolisti, strelci, teniseri, plivači, odbojakšice, odnosno, ukupno 54 od 103 predstavnika Srbije.

Prve će „na crtu“ izađi Andrea Arsović i Ivana Maksimović u streljaštvu, u gađanju vazdušnom puškom, od 13.30 sati, pola sata kasnije vaterpolisti igraju protiv Mađarske, a potom biciklista Ivan Stević, stonoteniser Aleksandar Karakašević i veslači.

Ana Ivanović od 17.45 igra protiv španske teniserke Karle Suarez Navaro, dok od 18 sati u gađanju vazdušnim pištoljem nastupaju strelci Damir Mikec i Dimitrije Grgić.

Veče je rezervisano za plivače Velimira Stjepanovića, Čabu Silađija i Anju Crevar, a možda i rani jutarnji sati ukoliko se plasiraju u finale.

Od 22 sata u ženskom dublu Jelena Janković i Aleksandra Krunić igraju protiv Britanki Johane Konte i Heder Votson, a od ponoći Novak Đoković i Nenad Zimonjić protiv Hrvata Marina Čilića i Marina Draganje.

Konačno, od 3.30 sati u noći između subote i nedelje košarkaši Srbije startuju protiv Veneculee, a pet minuta kasnije odbojkašice protiv Italije.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar