U trendu

Ponosni smo, ali možemo i bolje, nema opuštanja

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević rekao je danas da njegovi igrači treba da budu ponosni na to kako su odigrali meč protiv selekcije SAD, prenose sportski mediji.

„Ja i dalje mislim da možemo bolje, i dalje verujem. Mislim da je ovo bila ohrabrujuća igra i da će mnogo značiti momcima. Ovo je potvrda nečega što smo radili, igrali smo na način na koji treniramo, ovo je naša igra. Šteta što poslednji šut nije ušao. Šteta jer bi bilo zasluženo da je ušla. Momci mogu da budu ponosni na ono što su uradili… Znamo šta nas čeka, moramo da pobedimo Kinu“, rekao je Đorđević novinarima u Rio de Žaneiru.

Košarkaška reprezentacija Srbije izgubila je danas od selekcije SAD sa 91:94 (15:27, 26:23, 21:22, 29:22) u utakmici četvrog kola Grupe A na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru.

„Izdvojio bih timski duh, uverenje u naše naše sposobnosti koje je raslo iz minuta u minut. Izdvajam i prvih pet minuta, bilo mi je neshvatljivo da ne izađemo da se ne takmičimo“, rekao je Đorđević.

Srbija će u poslednjem kolu igrati protiv Kine za plasman u četvrtfinale.

„Igraju sa visokim petorkama, dobro postavljaju utakmice, mislim da rastu i da su pokazali da imaju potencijal. Ne smemo da se opustimo“, rekao je Đorđević.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar