U trendu

„Rodžer Federer nikada nije razumeo ponašanje Novaka Đokovića“

Rodžer Federer i Novak Đoković uvek su imali samo reči hvale jedan za drugog, ali njihov odnos nikada nije bio najjasniji publici.

Đokovićev otac Srđan Đoković u nekoliko navrata kritikovao je ponašanje Švajcarca prema Novaku, a Boris Beker je nedavno rekao da među dvojicom legendarnih tenisera postoji lažno prijateljstvo.

Nekadašnji 26. igrač sveta Klaudio Mezadri, bivši Dejvis kup reprezentativac Švajcarske, komentarišući nedavno za Skaj sport, otkrio je šta mu je Rodžer rekao o odnosu sa Đokovićem.

– Federer mi je rekao da sa Novakom ima specifičan odnos jer nikada nije uspeo da ga razume. Kada je pokušao da razgovara sa njim, osim onih osnovnih pet minuta, nikada nije razumeo njegov stav. Jer Đoković kaže jedno, a radi sasvim suprotno.

Čak i u Čikagu, tokom Lejver kupa, Đoković je rekao da je veoma umoran i tražio da igra što kasnije, a onda je insistirao da odmah izađe na teren. – rekao je Mezadri i dodao:

– A kada su se igrali dublovi, odlučeno je da će igrati zajedno i Đoković je insistirao da počnu ranije. Ne kažem da je njihov odnos loš. ali Federer nije uspeo do sada da ga zaista razume – objasnio je 54-godišnji Švajcarac.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)