Ronaldinjo: U moje vreme bi Mesi, Nejmar i Suarez sedeli na klupi (Video)

“Svako vreme ima svoje heroje, ovo je era Mesija, Nejmara i Suareza, iako bi oni u Barseloni, dok sam ja igrao za nju, vrlo verovatno bili na klupi. Dobro možda Mesi ne bi”, kazao je Ronaldinjo kroz smeh. Nakon toga Brazilac je dodao kako su Mesi, Nejmar i Suarez najbolji fudbaleri današnjice i istakao kako je sa Mesijem dobar prijatelj.

“Uvek smo bili dobri prijatelji, još od malih nogu je bio poseban. Ne znam zašto, ali Bog odabere neke i pokloni im neki talenat. Leo je jedan od izabranih. Znao sam da će biti najbolji.”

Istakao je kako je tokom igranja za Barsu stalno smišljao neke nove poteze i trikove na treninzima, kako bi kasnije mogao da prevari svoje protivnike.

“Radio sam to za čitavu ekipu. Zahvaljujem se svojim saigračima koji su me puštali da radim sve te gluposti na treninzima, jer je to posle bilo dobro za naš tim.”

Na kraju je naglasio kako je za njega jedna od najlegendarnijih scena u istoriji fudbala ovacije prepunog Bernabea koje je doživeo, nakon što je u dresu Barse ponizio Real.

“Imam prijatelja koji jako liči na jednog gospodina koji mi je aplaudirao. I dan danas se šalimo i pitamo se da li je to stvarno bio on. Bernabeu zaista ne skandira svakom. Tada nisam bio svestan važnosti trenutka, ali kako vreme prolazi sve sam ponosniji na taj dan. Više puta sam gledao tu utakmicu i taj trenutak.”

Ostavite komentar