U trendu

Ronaldo: Iznenađen zbog kritika, pokazao sam ko sam

Najbolji fudbaler sveta i zvezda Real Madrida Kristijano Ronaldo poručio je da je umoran od stalnih kritika i da je izneđen jer je tokom karijere pokazao koliko može.

Ronaldo je sa dva gola u Dortmundu protiv Borusije (3:1) u Ligi šampiona na najbolji način odgovorio na kritike pojedinih medija jer na prethodna dva meča u Primeri nije bio strelac posle odrađene suspenzije.

„Izgleda da u svakom meču moram da pokažem ko sam. Iznenađem šta ljudi misle o meni, brojke govore mnogo toga. Čist sam profesionalac i uvek sa čistim umom, a kritika je sve više i jače“, rekao je Ronaldo za Atresmediju nakon što je upisao 400. utakmicu za Real.

Real je tek iz sedmog pokušaja slavio na Vestfalenu, prvi put u istoriji madridskog kluba, što Portugalca još više raduje.

„Pre utakmice pričali smo koliko želimo da pobedimo u Dortmundu. Uradili smo sve što je trener Zidan tražio od nas, ovaj tim je fenomenalan, napravili smo mnogo šansi, nije lako postići tri gola u Dortmundu. Igrali smo odlično“, rekao je Ronaldo, ističući da je srećan u Realu, ali da ne želi da priča o mogućem produžetku ugovora koji traje do 2021. godine.

Ronaldo je 2009. godine stigao u Real iz Mančester Junajteda za tada rekordnih 92 miliona evra i osvojio sve što se moglo osvojiti u dresu kraljevskog kluba.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.