U trendu

Ronaldo: Junajted nije uradio ništa da pobedi u Torinu

Fudbaler Juventusa Kristijano Ronaldo rekao je da njegova ekipa nije iskoristila brojne šanse u utakmici protiv Mančester junajteda koji, kako je ocenio,“nije uradio ništa da pobedi“.

Junajted je sinoć u Torinu posle preokreta pobedio Juventus sa 2:1, golovima u završnici utakmice, iz prekida. Ronaldo je u 65. minutu postigao lep gol iz voleja, izjednačio je Huan Mata u 86. minutu iz slobodnog udarca, a engleski tim pobedio je autogolom Leonarda Bonučija u 90. minutu.

Pre prvog gola Ronalda za Juventus u Ligi šampiona, crno-beli su promašili nekoliko izglednih prilika, medju kojima i kada su pogodili prečku i stativu.

„Mančester junajted nije uradio ništa za pobedu. Ne možete da pričate čak ni o tome da su imali sreće, pošto sreću moraš da zaslužiš, a u ovom slučaju mi smo im poklonili golove. Moramo da podignemo glavu pošto smo igrali zaista dobro i dalje smo prvi u grupi“, rekao je Ronaldo za Skaj Italija.

On je rekao da je Liga šampiona posebno takmičenje u kome ne smeš da se opustiš, pošto su iznenadjenja moguća.

„Dominirali smo 90 minuta, imali smo mnogo šansi i mogli smo da rešimo utakmicu tri ili četiri puta, ali smo se opustili i oni su nas kaznili“, naveo je portugalski fudbaler.

Govoreći o svom golu, Ronaldo je za Vajasport fudbal rekao da je tek u svlačionici video snimak i da nije znao da je postigao fantastičan pogodak.

„Dobro sam se kretao i snažno sam šutnuo. Bio sam srećan zbog gola, ali sam pomalo razočaran pošto nismo pobedili sa tri ili četiri gola. Mančester nije uradio ništa, imali su dve šanse iz prekida. Znam da engleski timovi uvek traže prekide. Izvući ćemo pouke“, dodao je Ronaldo.

Upitan da li Juventus može da osvoji titulu, Ronaldo je rekao da je još rano o tome pričati.

„Na prvom mestu smo u grupi, imamo dobar tim, ali ima mnogo do finala. Ovi ljudi, klub, sanjaju da osvoje Ligu šampiona, ali moramo da idemo korak po korak. Imamo dobar tim, imamo dobrog trenera, imamo dobre navijače – korak po korak“, naveo je Ronaldo.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar