U trendu

Ronaldo: Ne slažem se sa kritikama, više sam od gol mašine

Najbolji fudbaler sveta Kristijano Ronaldo odbacio je kritike da ove sezone igra u slaboj formi, nakon što je dao samo jedan gol u španskoj Primeri za Real Madrid, i poručio da njegov doprinos ne može samo da se meri u listi strelaca.

Portugalac je od 2009. godine, kada je stigao u Madrid, u svakoj sezoni davao najmanje 25 golova u španskom prvenstvu, a ove je do sada samo jedan na sedam mečeva.

„Ne slažem se šta ljudi pričaju o meni, mnogi ne vide razliku između vrhunske forme, solidne i one bez gola. Na mene gledaju kao na gol mašinu, čoveka koji stalno mora da postiže golove. Ukoliko to nije slučaj, nikoga ne zanima da li igram dobro ili ne, samo mi gledaju koliko sam se puta upisao u listu strelaca“, rekao je Ronaldo za francuski Lekip.

Prihvata kritike, ali naglašava da se ne slaže sa njima.

„Zbog toga izbegavam da čitam novine ili slušam šta pričaju o meni. Međutim, nemam izbor i moram da prihvatim stanje. Ne mogu da kontrolišem svet“, poručio je Ronaldo.

Manjak golova mnogi su okarakterisali kao Ronaldovo nezadovoljstvo u Realu i da želi da ode, što je on kasnije demantvao.

Slab učinak, pored Ronaldovih suspenzija, poklopio se sa Realovim zaostatkom za vodećom Barselonom od čak osam bodova.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar