U trendu

Ronaldo: Za nekoliko dana ću saopštiti odluku

Fudbaler Real Madrida Kristijano Ronaldo rekao je posle pobede u večerašnjem finalu Lige šampiona protiv Liverpula, da će za nekoliko dana saopštiti odluku o mogućem odlasku iz kluba.

Upitan o svojoj igri u večerašnjem meču, Ronaldo je odgovorio pitanjem: „Ko je ponovo bio najbolji strelac Lige šampiona?“

Ronaldo je sa 10 golova najbolji strelac najelitnijeg evropskog takmičenja, ali nije uspeo da postigne gol u večerašnjoj pobedi protiv Liverpula od 3:1. On je pet puta osvajao to takmičenje, 2008, 2014, 2016, 2017 i 2018.

„Liga šampiona bi trebalo da promeni ime u CR7 Liga šampiona… Osvajao sam je pet puta i ponovo sam najbolji strelac i ne mogu da budem tužan. Moja budućnost? Sada ću uživati u ovom trofeju, a u narednih nekoliko dana ću dati odgovore navijačima, koji su bili na mojoj strani. Bilo je lepo igrati u Madridu“, rekao je Ronaldo, preneo je sajt Fudbal Španija.

„Da li je to bilo zbogom? Odgovoriću za nekoliko dana. Sada ću uživati. Trenutno nije važna budućnost nijednog od nas. Ispisali smo istoriju. Sada se ne dvoumim, moram da se odmorim, da se priključim reprezentaciji a u sledećih nekoliko nedelja…“, dodao je 33-godišnji Ronaldo.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar