U trendu

Ronaldo zadovoljan svojom igrom protiv Pari Sen Žermena

Fudbaler Real Madrida Kristijano Ronaldo rekao je „da se istakao“ u pobedi protiv Pari Sen Žermena od 3:1, u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona.

Real je sinoć na svom terenu pobedio Pari Sen Žermen sa 3:1. Gosti su poveli golom Adrijana Robioa, a zatim je dva gola postigao Ronaldo. Konačan rezultat postavio je Marselo u završnici utakmice. 

Ronaldo je postigao 101 gol u Ligi šampiona i postao prvi fudbaler koji je postigao najmanje 100 pogodaka u najelitnijem evropskom takmičenju.

„Protiv Pari Sen Žermena sam se istakao, pomogao sam ekipi da pobedi tako što sam postigao dva gola, ali znamo da duel još nije završen“, rekao je Ronaldo, preneli su britanski mediji.

Revanš je na programu 6. marta na Parku prinčeva u Parizu.

„Moramo da idemo na pobedu i u revanšu, da postignemo golove kako bismo smanjili pritisak i plasirali se u četvrtfinale“, dodao je portugalski fudbaler.

Trener Reala Zinedin Zidan rekao je da je njegova ekipa zasluženo pobedila.

„Zadovoljan sam igrom. Igrali smo do samog kraja. Ostvarili smo dobar rezultat i ekipa zaslužuje čestitke. Zaslužili smo pobedu. Sve je bilo dobro i svaki igrač je imao važnu ulogu. Moramo biti zadovoljni rezultatom protiv veoma dobre ekipe. Ponosni smo na ceo tim“, naveo je Zidan.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.