U trendu

Rudić: Želim da Hrvatska skine Srbe s trona!

Brazilci su mu nudili sve, možda i blanko čekove, ali je slavni trener Ratko Rudić ipak rešio da se vrati u hrvatski vaterpolo i proba da u narednom periodu ekipu dovede do trona. Samo, u tom slučaju morao bi da pobedi srpske „delfine“ što neće ići tako lako.

Ratko Rudić postao je član Stručnog saveta Hrvatskog vaterpolo saveza, što je za ovaj sport kod naših komšija od neprocenjive važnosti, budući da se radi o osobi koja je u igračkoj i trenerskoj karijeri osvojio 64 trofeja, od čega 19 klupskih naslova i 45 reprezentativnih medalja, prenosi Večernji list.

Rudić je priznao i da mu je jedan od glavnih ciljeva da Hrvatska u vaterpolu s trona skine neprikosnovenog vladara – Srbiju.

„Srbija je u ovom trenutku jača, ali to se može promeniti. Dobro je što nam dolazi sjajna generacija juniora koji su aktuelni svetski prvaci“, rekao je Rudić.

Ratko Rudić u karijeri je vodio pet reprezentacija – Jugoslaviju (od 1984. do 1988. godine), Italiju (1990-2000), SAD (2001-04), Hrvatsku (2005-2012), a u poslednje tri godine Brazil.

3 komentara
 1. Alex

  Jedan probao pa se …

 2. ivan

  Zivi nam dugo YU-legendo

  1. milanovicsrbin

   yebo te on SRBIJA

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike