U trendu

Ruiz: Zvezda je najbolja u Srbiji, igraću još bolje

Fudbaler Crvene zvezde Džon Ruiz izjavio je danas da je zadovoljan svojim dosadašnjim partijama, kao i partijama celog tima, ali da će biti još bolji jer polako dostiže svoj nivo fizičke spreme.

„Zadovoljan sam, ekipa je odlična, najbolja u Srbiji. Lično mi mnogo znači gol protiv Vojvodine. Polako dolazim do mog maksimalnog nivoa i verujem da ću pružati još bolje partije kako bih pomogao timu da beleži uspehe“, rekao je Ruiz novinarima posle današnjeg treninga.

Ruiz je priznao da letos zbog gustog rasporeda utakmica nije imao vremena da se u potpunosti fizički spremi, ali da se sada mnogo bolje oseća.

„Imao sam veliku pauzu posle odlaska iz Ukrajine. Dve nedelje nisu bile dovoljne da se spremim za novu sezonu, posebno što smo često igrali utakmice. Sada polako postajem sve bolji na fizičkom planu“, poručio je bivši fudbaler Lila i Dnjepra.

On je prokomentarisao stanje u srpskom fudbalu, istakavši da je očekivao više na planu infrastrukture.

„Očekivao sam malo više, ali sve je to fudbal, igram u timu sa mnogo kvalitetnih igrača. Primetio sam da se srpski timovi svi bore i igraju na gol više. Tako da mi se sviđa ovde“, zaključio je Ruiz.

Fudbaleri Crvene zvezde naredni meč u Superligi igraju protiv Javora u Ivanjici u subotu od 17 sati.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.