U trendu

Sajam fitnesa, velnesa i zdravlja do nedelje u Beogradu

BEOGRAD – Najveći regionalni Sajam fitnesa, velnesa i zdravlja BELFIS održava se u Beogradu od danas do nedelje.

Više od 80 izlagača iz cele Evrope u Hali 3 Beogradskog sajma publici će predstaviti sve novine iz sveta fitnesa: sprave, rekvizite, suplemente, kao i rekreativne i sportske programe koji su trenutno hit u svetu.

Očekuje se oko 10.000 posetilaca koji će na raspolaganju imati više od 60 aktivacija i prezentacija vezanih za fitnes.

Svi posetici će moći i da potpuno besplatno provere svoj zdravstveni i fitnes status, ali i da na osnovu tih merenja i analiza dobiju savete o pravilnoj ishrani i preporučljivim rekreativnim programima u cilju očuvanja zdravlja.

Organizatori su pripremili brojna iznenađenja i poklone za posetioce kao i takmiÄŤenja u powerlifting-u, fit kid-u, bodibilding reviju i atraktivne zabavne programe za mališane.

Posebnu vrednost ovom sajmu daće njegov edukativni karakter, jer će eminentni stručnjaci iz ove oblasti održati veliki broj predavanja, a danas će biti održan i 8. evropski kongres fitnesa.

Sajam fitnesa, velnesa i zdravlja BELFIS organizuje se pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta i Saveza za rekreaciju i fitnes Srbije, a promoter ovog dogaÄ‘aja je popularna glumica Dragana Mićalović.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar