U trendu

Sampdorija pobedila Juventus

Fudbaleri Sampdorije pobedili su danas na svom terenu Juventus sa 3:2, u utakmici 13. kola italijanskog prvenstva, i naneli mu drugi poraz u Seriji A.

Sampdorija je povela u 52. minutu golom Duvana Zapate, a vodjstvo je udvostručio Lukas Toreira u 71. minutu. Treći gol postigao je Djanmarko Ferari u 79. minutu. Juventus je u završnici postigao dva gola, u prvom minutu nadoknade vremena, a strelac je bio Gonzalo Iguan iz jedanaesterca, dok  tri minuta kasnije gol postigao Paulo Dibala.

Italijanski šampion je prekinuo niz od četiri pobede i drugi je na tabeli sa 31 bodom, četiri manje od prvoplasiranog Napolija. Sampdorija je ostvarila treću uzastopnu pobedu i zauzima šesto mesto sa 26 bodova.

Fudbaleri Sasuola pobedili su Benevento sa 2:1 golom u četvrtom minutu nadoknade vremena iz jedanaesterca. Prethodno Alesandro Matri doveo je Sasuolo u vodjstvo golom u 57. minutu, a izjednačio je Samjuel Armanteros u 65. minutu. Kada se činilo da će Benevento osvojiti prvi bod u prvenstvu, dosudjen je penal za Sasuolo, a precizan je bio Federiko Peluzo u nadoknadi vremena.

Sasuolo je prekinuo niz od tri poraza i posle treće prvenstvene pobede zauzima 16. mesto na tabeli sa 11 bodova. Benevento je i dalje bez bodova, na poslednjem 20. mestu na tabeli.

Kaljari je kao gost pobedio Udineze golom Žoaoa Pedra u 55. minutu. To je peta pobeda u prvenstvu Kaljarija, a druga uzastopna, pa ta ekipa zauzima 12. mesto na tabel sa 15 bodova. Udineze je pretrpeo osmi poraz i 14. je sa 12 bodova.

Spal i Fiorentina odigrali su nerešeno 1:1, a istim rezultatom završena je i utakmica Torina i Kjeva.

Večeras od 20.45 igraju Inter i Atalanta.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.